Batman'da tır dorsesinde 13 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Batman'ın girişinde durdurulan bir tırın dorsesinde yapılan aramada 13 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Batman Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, il girişinde şüphe üzerine durdurulan bir tırda yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.
Yapılan aramada tırın dorsesinde 2 kilo 20 gram kokain maddesi ile 11 kilogram skunk maddesi bulunduğu ifade edildi.
Olayla ilgili olarak 2 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.,
Gözaltı işlemlerinin ardından şüphelilerden biri çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, diğer şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya'da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda binlerce sentetik ecza hapı ile çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Yeşilyurt Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren meslek edindirme ve hobi kursları, kadınların üretime katılmalarına ve aile ekonomilerine katkı sağlamalarına önemli destek sunuyor.
Batman'da iki katlı bir evin çatı katındaki depo ve odunlukta çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
Iğdır’da iki trafik polisinin bir vatandaşı darp ettiği iddiasına ilişkin İçişleri Bakanlığı tarafından idari soruşturma başlatılırken, olayın incelenmesi için müfettiş görevlendirildi.