Batman'da sulama kanalına düşen kişiyi arama çalışmaları devam ediyor

Batman'da 45 yaşlarında bir kişinin sulama kanalına düşmesi üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmalarına çok sayıda ekip katıldı. Suyun kesilmesiyle birlikte, çalışmaların hız kazanması bekleniyor.
Batman merkeze bağlı Kocalar köyünde, Y.B. (45) isimli vatandaşın sulama kanalına düştüğünün haber verilmesi üzerine, bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.
Kurtarma çalışmaları, Silvan ilçesine bağlı Gözdere Mahallesi Aşağıgören Mezrası’a doğru genişletildi.
Köylülerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine, Batman Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma Ekibi olay yerine sevk edildi.
Ekipler, arama çalışmalarını özellikle Bismil ilçesi Mirzabey Köyü mevkiinde yoğunlaştırdı.
Çalışmaların daha verimli yürütülebilmesi amacıyla sulama kanalındaki su akışı durduruldu.
Yetkililer, su seviyesinin düşmesiyle birlikte arama faaliyetlerinin daha hızlı ilerleyeceğini belirtti.
Olay yerine AFAD, sağlık ekipleri ve jandarma da yönlendirilirken, çok sayıda ekibin koordinasyon içinde çalıştığı ve arama kurtarma faaliyetlerinin sürdüğü bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 15 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın giriş bilgilerini erişime açtı.
Batman'da düzenlenen operasyonda, kaçmaya çalışan bir şahsın attığı çuvalda Kaleşnikof piyade tüfeği ele geçirilirken, ikametinde yapılan aramada da çok sayıda silah ve mühimmat bulundu.
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatilinde yola çıkacak vatandaşlara çağrıda bulunarak, trafik kurallarına uymanın sadece bireysel değil toplumsal bir sorumluluk olduğunu vurguladı.
Muğla'da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen "NARKOKAPAN-MUĞLA" operasyonunda 73 sokak satıcısı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 43’ü tutuklanırken, 30’u hakkında adli kontrol kararı verildi.