Batman’da minibüs takla attı: 2’si ağır 11 yaralı
Batman-Gercüş kara yolunda, Hasankeyf Tüneli geçişinde meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır olmak üzere 11 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, plakası henüz öğrenilemeyen bir minibüs, Hasankeyf Tüneli’nden geçtiği sırada lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak takla attı.
Kazanın ardından kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.
Kazada yaralanan 2’si ağır 11 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Batman ve Gercüş devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle Batman-Gercüş kara yolunda trafik bir süre aksarken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul 2 No'lu Barosu'nda yapılan seçim sonucuna göre Av. Rıza Saka, rakibi Av. Ali Kasım Tuna'ya karşı 6 oy fark ile seçimi kazandı.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, israil Savunma Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan ifadelerine tepki göstererek, Filistin halkının haklarını, adaleti ve kalıcı barışı savunmayı sürdüreceklerini bildirdi.
Osmaniye merkezli 8 ilde düzenlenen bahis operasyonlarında, hesaplarında 7 milyar liralık para hareketliliği tespit edilen 59 şüpheli yakalandı. Şüphelilere ait toplam 110 milyon lira değerindeki 11 taşınmaz ve 61 taşınır mala tedbir kararı uygulandı.