Batman Çayı'nda boğulma tehlikesi geçiren genç kurtarıldı
Batman'da serinlemek amacıyla Batman Çayı'na giren 32 yaşındaki vatandaş, boğulma tehlikesi geçirirken itfaiye dalgıç ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Batman'da boğulma tehlikesi geçiren bir vatandaş, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kurtarıldı.
Olay, İstiklal Parkı yanında bulunan Batman Çayı'nda meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, serinlemek amacıyla suya giren Ş. Ş (32), bir süre sonra suda çırpınmaya başlayarak boğulma tehlikesi geçirdi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç ekipleri, kısa sürede suya girerek vatandaşa ulaştı.
Ekipler tarafından sudan çıkarılan vatandaş, güvenli bir şekilde kıyıya alınarak hazır bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi.
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Batman İtfaiyesi Dalgıç Uzmanı Mehmet Aktan, özellikle yaz aylarında serinlemek amacıyla baraj, gölet, akarsu ve çaylara girilmemesi konusunda vatandaşları bir kez daha uyardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Rusya'nın St. Petersburg kentinde Rusya Federasyonu Başsavcısı Aleksandr Vladimiroviç Gutsan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından iki ülke arasındaki adli yardımlaşmayı geliştirmeye yönelik iş birliği protokolü imzaladıklarını açıkladı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’da ulaşımın rahat hale gelmesi için önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, kent genelinde 95 ayrı noktada ekiplerin çalışma yürüttüğünü söyledi.
Almanya’da günde ortalama 11 Müslüman karşıtı vaka kaydedildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe–İstanbul Havalimanı–Halkalı Metro Hattı'nın 22 Haziran'da 53 bin 396 yolcuya hizmet verdiğini bildirdi.