Başkanı görevden alınan Gaziosmanpaşa Belediyesi Ak Partiye geçti

Yolsuzluk iddiasıyla görevden alınan CHP'li başkan Hakan Bahçetepe'nin yerine görev yapacak adayın seçilmesi için meclis toplandı. Yapılan seçimde, Ak Parti'nin adayı Eray Karadeniz oy birliğiyle yeni başkan olarak göreve gelmiş oldu.
Bir süre önce CHP yönetiminde olan Büyükçekmece, avcılar ve Gaziosmanpaşa ilçelerindeki belediye başkanlarının yolsuzluk suçlamasıyla görevden uzaklaştırılmasının ardından bugün belediye meclislerinde başkan vekilliği seçimleri gerçekleştirildi.
Gaziosmanpaşa ilçesinde yapılan oylama sonrasında Ak Parti'nin adayı Eray Karadeniz 21 oy ile başkan vekili olarak seçildi.
Ak Parti İl Başkanlığı Basın Birimi'nden yapılan açıklamada; Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi’nde yapılan oylamada, AK Parti'nin adayı Eray Karadeniz 21 oy, Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Murat Topaloğlu ise 16 oy almıştır. Bu sonuca göre belediye başkan vekilliğine AK Parti'nin adayı Eray Karadeniz seçilmiştir." denildi.
Başkan vekilliği için Büyükçekmece ve Avcılar ilçesinde yapılacak seçim sonuçlarının gün içerisinde kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgâr beklendiğini duyurdu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi, siyonist rejimin Gazze'deki soykırım saldırılarını ve İran'a yönelik provokatif eylemlerini oybirliğiyle kınadı. Kabul edilen tezkerede, Netanyahu hükümeti açıkça "bölgesel savaşın faili" olarak tanımlandı.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde elektrik akımına kapılan küçük çocuk hayatını kaybetti.
Malatya'nın merkez Battalgazi ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bisiklet süren çocuklara çarptı. Kazada, 3 çocuk yaralandı.