Balat'ta tarihi hamamda yangın çıktı

İstanbul Fatih'te bulunan tarihi Tahta Minare Hamamı'nda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edilirken, yangın yan binaya da sıçradı.
Edinilen bilgiye göre, Balat Vodina Caddesi'nde bulunan tarihi Tahta Minare Hamamı'nda yangın çıktı.
Tarihi hamamda başlayan yangın, yan tarafında bulunan 2 katlı binaya da sıçradı.
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonrasında kontrol altına yangınla ilgili soruşturma devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
7 Ağustos 2025 itibarıyla motorin fiyatlarında indirim yapıldı. Benzin ve LPG fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmadı.
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan, “sahte sağlık raporuyla yabancı uyruklu bir kişinin Türkiye’de kalış süresinin usulsüz şekilde uzatıldığı” yönündeki iddialara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında aralarında, 45 düzensiz göçmen yakalandı.
Siirt’te serinlemek için girdikleri Kezer Çayı’nda akıntıya kapılan 3 çocuktan biri hayatını kaybetti, iki çocuk sağ kurtarıldı.