Antalya'da safari araçları çarpıştı: 16 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki safari aracının çarpışması sonucu meydan gelen kazada 16 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Alanya'da faaliyet gösteren bir firmaya ait iki araç henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile 14 kişi yaralandı.
Haber verilmesinin ardından bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.
Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere götürüldü. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin olduğu diğerlerin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Ocak – 29 Mayıs arasında abartı egzoz kullanan 26 bin 131 araç ve sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.
Peygamber Sevdalıları Vakfı, İzmir'de Hazreti İbrahim'i Anlama programı düzenledi.
Kurban Bayramı dolayısıyla Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) sorumluluğunda bulunan köprü ve otoyollarda geçişler ücretsiz olacak. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmî Gazete'de yayımlandı.
TBMM Adalet Komisyonu, ceza sisteminde kapsamlı değişiklikler içeren 10 Yargı Paketi’ni kabul etti. Pakette, bazı suçlarda ceza indirimleri, elektronik takip uygulamalarının yaygınlaştırılması ve belirli hükümlülerin tahliyesine olanak tanınması yer alıyor.