Antalya'da hafif ticari araç uçuruma devrildi: 2 ölü, 4 yaralı
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 50 metrelik uçuruma devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Kaza, Konyaaltı ilçesi Doyran Mahallesi Saklıkent Caddesi Aşağıin mevkiinde meydana geldi.
Hafif ticari aracın yaklaşık 50 metrelik uçuruma devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
AFAD ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla uçurumda bulunan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Cenazeler, jandarmanın kaza yerindeki incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tokat Valiliği, bulantı, kusma, karın ağrısı ve ishal şikayetleriyle sağlık kuruluşlarına başvuruların ardından kent merkezindeki tüm eğitim kurumlarında yarın eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.
Mersin'de Aksa Tufanı'nın yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda, HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç Gazze'de yaşananlara dikkat çekti. Basın açıklamasında ise İslam ülkelerine, siyonist rejime yaptırım uygulama çağrısı yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Gaziantep, Kilis ve Hatay ile Kahramanmaraş ve Osmaniye'nin güneydoğu kesimlerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.