Antalya’da uyuşturucu operasyonu: 15 kişi tutuklandı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheliden 15’i tutuklandı.
Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü.
Belirlenen adreslere eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 15 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız 9 milimetre tabanca, 15 tabanca fişeği ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar nakit para ele geçirildi.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 15’i çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, anız yangınlarının ve hasatta dane kaybının önlenmesi amacıyla hasat alanlarında biçerdöver denetimlerini sürdürüyor.
Şırnak İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından son bir haftada düzenlenen narkotik, kaçakçılık ve asayiş operasyonlarında, 111 şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul'a su sağlayan barajlardaki ortalama doluluk oranı, 22 Haziran itibarıyla yüzde 66,27 olarak ölçüldü. Son yağışlarla yükselişe geçen su seviyelerinde son günlerde düşüş eğilimi gözleniyor.
Şırnak il emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde düzenlenen kaçakçılık ve narkotik operasyonlarında 29 şüpheli hakkında işlem yapılırken kaçak ürünlere el konuldu.