Akçakale yolunda tır ve tanker sulama kanalına devrildi
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi yolunda tır ile tankerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, her iki araç sulama kanalına devrildi.
Kaza, Akçakale kara yolu üzerinde bulunan Sultantepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki tanker ile tır henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürücüler direksiyon hakimiyetini kaybederken, kontrolden çıkan iki araç yol kenarında bulunan sulama kanalına savruldu.
Kanal içerisine devrilen araçların ters dönmesi çevrede bulunan vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Kazayı gören sürücüler durumu ilgili ekiplere bildirirken, olay yerinde hareketli anlar yaşandı.
Kazada ölen ya da yaralanan olup olmadığına ilişkin yetkililer tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi için inceleme başlatıldığı öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kırıkkale'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 142 adet sentetik uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı.
Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, YKS'nin ilk oturumu TYT öncesi ve sınav süresince ilçe genelinde kapsamlı tedbirler aldı. Gürültü denetimlerinden okul çevrelerindeki kontrollere kadar birçok noktada görev yapan ekipler, yanlış okula giden bir öğrenciyi de sınava gireceği merkeze ulaştırarak mağduriyet yaşanmasının önüne geçti.
Ordu'da olumsuz koşullar nedeniyle bugün ve yarın denize girişler yasaklandı.
Siirt'te ekmek fiyatlarına ilişkin tartışmalar sürerken, bazı vatandaşlar bazı fırınların ekmeği 15 TL'den sattığını iddia etti. Vatandaşlar, ilgili kurumların denetimlerini artırmasını istedi.