Aile ve çocuk dostu yapımlara 25 milyon TL teşvik ödülü
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle düzenlenecek 2026 Yılı Aile ve Çocuk Dostu Yapım ve Dizi Teşvik Ödülleri için başvurular sürüyor. 10 kategoride toplam 25 milyon TL teşvik ödülü verilecek.
Aile bağlarını güçlendiren, çocukların gelişimini destekleyen ve toplumsal değerleri ekranlara taşıyan yapımları teşvik etmek amacıyla düzenlenen 2026 Yılı Aile ve Çocuk Dostu Yapım ve Dizi Teşvik Ödülleri için başvuru süreci devam ediyor.
RTÜK ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının iş birliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle gerçekleştirilecek program kapsamında, aile ve çocuk dostu içerik üreten yapımlar ödüllendirilecek.
10 Kategoride 25 Milyon TL Ödül
Teşvik programı kapsamında, 10 farklı kategoride toplam 25 milyon TL ödül verilecek. Ödüllerle aile bağlarını ve toplumsal değerleri ön plana çıkaran, çocukların gelişimine katkı sunan yapımların desteklenmesi hedefleniyor.
2026 Yılı Aile ve Çocuk Dostu Yapım ve Dizi Teşvik Ödülleri için başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bilecik’te narkotik ekiplerince uyuşturucu taşıdığı değerlendirilen iki araçta yapılan aramalarda 8 kilo 500 gram skunk ve 6 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesi açıklarında özel teknenin batması sonucu denizde mahsur kalan 8 kişi sağ ve bilinci açık şekilde kurtarıldı. Kayıp olduğu belirlenen 1 kişiyi arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, Diyanet hizmetlerini yerinde incelemek, ABD’de yaşayan Türk toplumuyla buluşmak ve Amerikalı Müslüman dini liderlerle görüşmek üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne resmi ziyarette bulunuyor.
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 10 gram kubar esrar, 20 gram parçalanmış ekstazi hap ve bir hassas terazi ele geçirildi.