Afyonkarahisar'da bir haftada aranan 28 kişi yakalandı
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünce 15-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen uygulama ve denetimlerde 8 bin 353 kişi ile 2 bin 345 araç sorgulandı. Çalışmalarda aranan 28 kişi yakalanırken, çeşitli silahlar ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 15-22 Haziran tarihleri arasında il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı denetim ve uygulamalar gerçekleştirildi.
Hıdırlık Mesire Alanı, şok uygulamalar, yol kontrolleri, Erenler bölgesi ile kız öğrenci yurtları çevresinde yapılan denetimlerde 8 bin 353 kişi ve 2 bin 345 araç sorgulandı. Çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 28 kişi yakalandı.
Denetimlerde 2 tüfek, 3 tabanca, 4 kurusıkı tabanca, 8 fişek, 10 bıçak, 136 sentetik ecza maddesi ile uyuşturucu madde emdirilmiş 10 peçete ele geçirildi. Bıçak taşıdığı belirlenen 10 kişi hakkında idari işlem uygulanırken, toplam 20 kişi ve 58 araca idari para cezası kesildi.
Çalıntı motosiklet ele geçirildi
İl merkezinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayına ilişkin yürütülen operasyon kapsamında 2 şüpheli yakalandı. Çalındığı belirlenen bir motosiklet de ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Öte yandan emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucunda, kendilerini asker, polis, savcı, avukat, banka veya sigorta çalışanı olarak tanıtarak dolandırıcılık girişiminde bulunan kişilere karşı 2 vatandaşın mağdur olması önlendi.
Şüpheli hesaplara aktarılmak istenen toplam 23 bin TL'nin transferi engellenerek vatandaşların maddi zarara uğramasının önüne geçildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ağrı 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu yargılanan amca Yusuf Aydemir'i "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Diğer 6 sanık hakkında ise beraat kararı verildi. Kararın ardından adliye önünde taraflar arasında çıkan kavgayı polis güçlükle ayırdı.
İstanbul Beylikdüzü’nde bir araca yönelik düzenlenen operasyonda 21 kilo 400 gram eroin ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
Kasım, ABD ve işgal rejiminin büyük projesini boşa çıkardıklarını söyledi.
Gaziantep polisi ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, hırsızlık suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı.