Adana'da 3 kişi boğazları kesilmiş halde bulundu

Adana'da 3 kişi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce boğazları kesilerek öldürüldü.
Olay, Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, kahvaltı yapmakta olan Y.T.(64), eşi H.T.(61) ve kız kardeşi S.T. (53) henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından boğazları kesilerek öldürüldü.
Mahallelinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Ekipler, cinayet zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TÜİK verilerine göre, sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı temmuzda yıllık bazda yüzde 1,2 artarak 16 milyon 101 bin 724 kişiye ulaştı.
TÜİK verilerine göre, konut satışları ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,8 artarak 143 bin 319 oldu. En fazla satış İstanbul’da gerçekleşti.
Dicle Elektrik tarafından yapılan duyuruya göre, 17 Eylül 2025 Çarşamba günü Şanlıurfa’nın birçok ilçesinde planlı elektrik kesintisi yaşanacak. Şebeke bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle yapılacak kesintiler sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar sürecek.
İzmir’de FETÖ soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 13 kişiden 10’u düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.