Şanlıurfa'da siyonist işgal destekçisi firmanın şubesi önünde eylem
Şanlıurfa'da bir grup, Gazze'deki katliama dikkat çekmek için kentteki Burger King şubesi önünde eylem gerçekleştirdi.
7 Ekim'den bu yana Gazze'de devam eden katliam ve soykırıma karşı başlatılan siyonist işgal rejimi ürünlerine boykot ve protestolar, çeşitli eylemlerle sürüyor.
Şanlıurfa'da da bu kapsamda bir grup, siyonist işgal destekçisi firmanın Emniyet Caddesi üzerindeki Burger King şubesi önünde bir araya geldi.
Gruptakiler, şubenin önünde işgalci siyonist rejimin katliam ve soykırımlarını tel'in etti.
Grup ardından şube önünde, bir basın açıklaması gerçekleştirildi.
"siyonizme destek vermeyen esnaflarımızdan alış veriş yapın"

Yapılan açıklamada, "Bizler bugün ferdi olarak çıktığımız bu yolda bir grup genç olarak Emniyet Caddesi üzerinde bulunan Burger King firmasının şubesini protesto etmeye geldik. Anayasal bir şekilde bireysel olarak buraya toplanıp kardeşlerimle yan yana durup eylemimizi, protestomuzu gerçekleştirmeye başladık. İnşallah Allah'ın izniyle bizler burada bu firmalar kapanana kadar oturma eylemi, halkımızı bilinçlendirme yapacağız. Bu gibi yerlerden alış veriş yapacaklarsa bizler onlara diyoruz ki 'sizlere biz ikram edelim Şanlıurfalı esnaflarımızdan, siyonizme destek vermeyen esnaflarımızdan alış veriş yapın.' Derdimizi ve sesimizi duymanız için buraya toplandık."
Açıklamada, herkese eyleme destek verme çağrısı yapıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır'da dünya evine giren yeni evli çift, düğünden gelen takıları Yetimler Vakfı aracılığıyla Gazze'ye bağışlamıştı. Söz konusu bağış Yetimler Vakfı tarafından Gazze'ye ulaştırıldı ve Gazzeli bir çift bu bağışla evlendi.
İstanbul Ticaret Üniversitesi Ahî Çelebi Kampüsü’nde düzenlenen "Nehirden Denize, Denizden Gazze'ye Özgür Filistin" panelinde, 7 Ekim'in insanlık tarihi için bir dönüm noktası olduğunu vurgulandı.
Siyonist işgalciler, Batı Şeria'nın birçok kent ve beldesine baskın düzenledi. Nablus'un doğusunda işgal askerlerini hedef alan el yapımı patlayıcı patladı.
Birleşmiş Milletler, Gazze'deki tarım alanlarının yüzde 87'sinin siyonist rejimin saldırıları sonucu yok olduğunu açıkladı. FAO ve UNOSAT'ın ortak raporu, gıda üretiminin ve geçim kaynaklarının neredeyse tamamen çöktüğünü ortaya koydu.