فراخوانی کاروان امید به کمک رسانی به غزه و لبنان
وقف کاروان امید برای فعالیت های کمکی زمستانی که نسبت به مردم غزه و لبنان صورت خواهد داد، خیرین را به کمک فراخواند.
اشغالگران صهیونیستی بیش از یک سال است که به نسل کشی در نوار غزه ادامه می دهند. اشغالگران پس از غزه به حملات خود به لبنان ادامه داده و میلیون ها نفر را مجبور به کوچ کرده و ده ها هزار نفر را به قتل رساندند.
به علت حملات میلیون ها نفری که به خیمه ها پناه بردند، منتظر کمک هستند.
جنگیز کورتاران، رئیس وقف کاروان امید در بیاناتی که ایراد نمود، گفت: حملات نسل کشی اسرائیل در لبنان و غزه ادامه دارد. شرایط زمستان دارد مشخص می شود. در غزه دو میلیون نفر خانه خود را ترک کردند. در پناه گاه ها، اردوگاه های خیمه ای به زندگی خود ادامه می دهند. 1.5 میلیون نفر در لبنان مجبور به کوچ از جنوب به شمال شدند. برخی نیز به کشورهای دیگر پناه بردند.
وی افزود: ما نیز می خواهیم در شرایط سخت زمستان که دارد نزدیک می شود، به این برادرانمان کمک برسانیم. به همین دلیل از خیرین می خواهیم که در پاکت های زمستانی که شامل تشک، پتو، خیمه و نیازهای اساسی می شود، کمک برسانند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
سازمانهای مردمنهاد فعال در عرصه کمکهای انسانی در غزه اعلام کردند که پس از نسلکشی و ویرانی گسترده شهرها، مردمِ مجبور به زندگی در چادرها و آلونکها با هر نوع کمک انساندوستانه، بهویژه به چادر برای اسکان نیاز فوری دارند.
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در تاریخهای ۲۲ تا ۲۳ نوامبر در بیستمین اجلاس رهبران گروه ۲۰، در شهر ژوهانسبورگ جمهوری آفریقای جنوبی، حضور خواهد داشت.
به گزارش سازمان مدیریت بحران و حوادث اضطراری ترکیه (آفاد)، زمینلرزهای به بزرگی ۵.۴ ریشتری در سواحل دریای مدیترانه به وقوع پیوست.
در شهرک سیندیرگی استان بالیکسیر ترکیه زمین لرزه به بزرگی 4.9 ریشتری اتفاق افتاد.