حادثه معدن در افغانستان: ۴ نفر کشته شدند
در پی استنشاق گاز سمی در یک معدن در شمال افغانستان، ۴ معدنچی جان خود را از دست دادند.
این حادثه در تونل یک معدن زغالسنگ در ولایت بغلان در شمال افغانستان رخ داد.
بر اساس گزارش رسانههای محلی، ۴ معدنچی در اثر استنشاق گاز سمی جان باختند.
در بیانیه شرکت بهرهبردار معدن آمده است که معدنچیان داخل تونل گرفتار شده و جان خود را از دست دادهاند.
در افغانستان پس از جنگ، عواملی مانند نبود فناوریهای مدرن در عملیات استخراج معادن، کمبود نیروی کار ماهر، استخراج غیرقانونی و فقدان تدابیر ایمنی، اغلب موجب وقوع حوادث و جانباختن معدنچیان می شود.
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در پی حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شمار شهدای این حملات به ۷۳ هزار و ۶۵۸ نفر و شمار مجروحان به ۱۷۴ هزار و ۶۲۲ نفر افزایش یافت.
در پی وقوع آتشسوزی در یک بازار در اندونزی، ۱۱ نفر جان خود را از دست دادند.
در پی انفجار مواد آتشبازی و مواد پیروتکنیک مورد استفاده در یک جشنواره مذهبی در ایالت مکزیک، دستکم ۱۰ نفر جان خود را از دست دادند و ۶۴ نفر زخمی شدند.