حمله شهرک نشینان یهودی به فلسطینیان در کرانه باختری: ۷ زخمی
هفت فلسطینی در حمله شهرک نشینان یهودی به اراضی فلسطینی در کرانه باختری زخمی شدند. همچنین نیروهای اشغالگر با مسدود کردن ورودی اصلی اردوگاه پناهندگان «بالتا» در شهر نابلس واقع در شمال کرانه باختری، مانع ورود و خروج خودروها شدند.
در پی حملات شهرک نشینان اسرائیلی به اراضی فلسطینی در کرانه باختری اشغالی، ۷ فلسطینی زخمی شدند. همچنین، نیروهای اشغالگر ورودی اصلی اردوگاه پناهندگان بالاته در شهر نابلس واقع در شمال کرانه باختری را مسدود کرده و مانع ورود و خروج خودروها شدند.
بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا)، شهرک نشینان صهیونیست به خودروی متعلق به فلسطینیان در میان روستاهای المغیر و ابو فلاح در شمال شرقی رامالله حمله کردند.
مرزوق ابو نعیم، معاون رئیس شورای روستای المغیر اظهار داشت که متجاوزان با نفوذ به منطقه مرج سیا میان دو روستا، به خودروی فلسطینیان حمله کرده و باعث واژگونی آن شدند.
ابو نعیم با اشاره به اینکه مهاجمان به سرنشینان خودرو نیز حمله کردهاند، افزود که در این حادثه ۶ نفر زخمی شده و مصدومان به بیمارستان و مرکز پزشکی ابو فلاح منتقل شدند.
در منطقه اغوار شمالی نیز یک جوان فلسطینی هنگام کار در دشت باکیه مورد حمله شهرک نشینان قرار گرفت. منابع پزشکی اعلام کردند که این جوان زخمی برای درمان به بیمارستان منتقل شده است.
نیروهای اشغالگر همچنین ورودی اصلی اردوگاه پناهندگان بالاته در شهر نابلس را بستند و به خودروها اجازه ورود و خروج ندادند.
اشغالگران به مسجد عبادالرحمن در داخل اردوگاه نیز یورش بردند و در برخی مناطق اردوگاه درگیریهایی میان فلسطینیان و نظامیان صهیونیست رخ داد.
بر اساس گزارش وفا، نظامیان صهیونیست در شهر طولکرم با یورش به منازل مسکونی، یک زن فلسطینی به همراه پسرش را بازداشت کردند.
نیروهای اشغالگر همچنین با یورش به منزل یک جوان فلسطینی در محله زنوبه در شرق طولکرم، او را نیز بازداشت کردند.
کرانه باختری اشغالی همزمان با یورشهای ارتش اسرائیل، شاهد افزایش چشمگیر حملات شهرک نشینان صهیونیست علیه فلسطینیان و داراییهای آنان است.(ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
وزارت خارجه ایران: تصمیمات تحریم جدید و جامع دولت آمریکا علیه ایران، تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است.
اسد حسن شیبانی، وزیر امور خارجه سوریه، در چارچوب سفر رسمی خود به اسلام آباد، پایتخت پاکستان، مورد استقبال شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان قرار گرفت.
وزیر دفاع رومانی، رادو میروتا، اعلام کرد که یک شناور بیسرنشین (پهپاد دریایی) که در نزدیکی پروژه گاز طبیعی «نپتون دیپ» در دریای سیاه شناسایی شده بود، با یک جنگنده اف-۱۶ منهدم شد.