آتشسوزی جنگل در مرکز اسپانیا
آتشسوزی در منطقه کاستیا-لا مانچا در مرکز اسپانیا، بیش از ۲۶ هزار هکتار از اراضی را خاکستر کرد.
امیلیانو گارسیا-پاخه، رئیس دولت منطقهای کاستیا-لا مانچا اعلام کرد که مساحت آتشسوزی جنگلی در مرکز اسپانیا از ۲۶ هزار هکتار فراتر رفته است.
این آتشسوزی در تاریخ ۱۶ ژوئیه در بخش لا میرلا آغاز شد. به گفته وزیر کابینه این منطقه، این حادثه به عنوان «بزرگترین آتشسوزی» به ثبت رسیده در این ناحیه گزارش شده است. وی همچنین افزود که شمار بیسابقهای از نیروهای امدادی و هواپیماها برای مهار آتش به کار گرفته شدهاند.
ساکنان مناطق مسکونی مختلف به دلایل ایمنی تخلیه شدند. در مجموع بیش از هزار نفر از منطقه خارج شدند. هیچگونه جراحتی در اثر آتشسوزی گزارش نشده است.
بر اثر آتشسوزی جنگلی در تاریخ ۹ ژوئیه، در منطقه خودمختار اندلس، ۱۳ نفر جان خود را از دست دادند که اکثر قربانیان از اتباع خارجی بودند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در جمهوری دموکراتیک کنگو، طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۷ نفر دیگر بر اثر تب ابولا جان خود را از دست دادند.
سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران از حمله موشکی به زیرساخت مرکزی دادههای شرکت آمریکایی آمازون در بحرین خبر داد.
در حملات رژیم صهیونیستی که با نقض آتشبس در نوار غزه ادامه دارد، یک مادر و چهار فرزندش به شهادت رسیدند. از زمان آغاز اجرای آتشبس تاکنون، شمار شهدا به ۱۱۶۹ نفر افزایش یافته و از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، مجموع شمار شهدای فلسطینی به ۷۳ هزار و ۲۸۳ نفر رسیده است.
پس از وقوع دو زمینلرزه بزرگ در ونزوئلا در تاریخ ۲۴ ژوئن، شمار جانباختگان این حوادث به ۵ هزار و ۲۷۸ نفر افزایش یافت. همچنین اعلام شد که تعداد مجروحان به ۱۶ هزار و ۷۴۰ نفر رسیده است.