سپاه پاسداران: پایگاه آمریکا در کویت مورد حمله قرار گرفت
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که یک پایگاه نظامی آمریکا در کویت در پاسخ به حملات ارتش آمریکا علیه غیرنظامیان در ایران هدف قرار گرفته است.
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه شماره ۲۰ در مورد عملیات «نصر-۲» اعلام کرد که یک پایگاه نظامی آمریکا در کویت در تلافی حملات نظامی آمریکا به غیرنظامیان در ایران هدف قرار گرفته است.
بر اساس این بیانیه که توسط خبرگزاری مهر گزارش شده است، موج دوازدهم عملیات «نصر-۲» که توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شده است، با رمز «یا ابا عبدالله الحسین» آغاز شد.
در این حمله، یک سیستم رادار پدافند موشکی، تعداد زیادی انبار مهمات، دو فروند سکوی پرتاب موشک زمین به زمین هایمارس (HIMARS) و موشک های ذخیره متعلق به این سیستمها منهدم شدند و در نتیجه این عملیات، آتش سوزیهای گستردهای در پایگاه آمریکایی در کویت رخ داد.
در این بیانیه همچنین با اشاره به اینکه فعالیتهای آمریکا در منطقه منجر به کاهش شدید تولید نفت و گاز شده و صادرات از طریق تنگه هرمز را به طور کامل متوقف کرده است، تاکید شد که عملیاتهای تلافی جویانه با قاطعیت ادامه خواهد یافت.(ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
آتشسوزی که از یک خانه در جنوب نروژ آغاز شد، بر اثر وزش بادهای شدید بهسرعت گسترش یافت و به مناطق مسکونی و جنگلی سرایت کرد.
در حملات پهپادی به مناطق تامبوف و مسکو در روسیه، ۷ نفر جان خود را از دست دادند و ۴۸ نفر دیگر زخمی شدند. این حملات همچنین باعث آتشسوزی و خسارت در یک تأسیسات ذخیرهسازی نفت و چند مرکز لجستیکی شد.
رژیم اشغالگر اعلام کرد که گروهی از اشغالگران از منطقه مجدل شمس در بلندیهای اشغالی جولان وارد خاک سوریه شده بودند که پس از بازداشت در نزدیکی خط مرزی، به منطقه اشغالی بازگردانده شدند.
دفتر رسانهای دولت غزه اعلام کرد که در حملات اشغالگران طی ۷۲ ساعت گذشته، دستکم ۲۵ فلسطینی به شهادت رسیدهاند. در این بیانیه آمده است که با وجود گذشت ۲۸۰ روز از اعلام آتشبس، اشغالگران بیش از ۳ هزار و ۷۵۰ بار این توافق را نقض کردهاند.