برنامه جهانی غذا: مردم در غزه تنها به خاطر جستجوی غذا جان میدهند

کارل اسکاو، مدیر عملیات برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد، اعلام کرد که نیازهای انسانی در نوار غزه «بیشتر از هر زمان دیگری» است، اما تلاشها برای پاسخگویی به این نیازها «بیشتر از گذشته با محدودیت مواجه شده است.»
اسکاو در مجموعهای از پیامها در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «بهتازگی از چهارمین سفرم به غزه از زمان آغاز درگیریها بازگشتهام. وضعیت از همیشه بدتر است.»
وی با تأکید بر بحران انسانی در غزه افزود: «امروز نیازها در غزه از هر زمانی بیشتر است، اما ظرفیت ما برای پاسخگویی هرگز تا این حد محدود نبوده است. گرسنگی بهسرعت گسترش مییابد و مردم تنها به خاطر جستجوی غذا جان خود را از دست میدهند.»
اسکاو توضیح داد که تیمهای برنامه جهانی غذا برای رساندن کمک به مردم غزه تلاش زیادی میکنند، اما اغلب هنگام همراهی با کاروانهای غذایی، در مناطق درگیری و تحت آتش متقابل قرار میگیرند.
او همچنین افزود: «سوخت، قطعات یدکی و تجهیزات ارتباطی پایه در حال اتمام است. کارکنان محلی ما نیز مانند سایر ساکنان غزه، این بحران را مستقیماً تجربه میکنند و با همان خطرات و گرسنگی مواجهاند.»
اسکاو تأکید کرد که برنامه جهانی غذا به اندازه کافی مواد غذایی در اختیار دارد و توان و آمادگی لازم برای توزیع کمک را داراست.
وی گفت: «در دوره آتشبس قبلی بین ۱۹ ژانویه تا ۱ مارس ۲۰۲۵، در طول ۴۲ روز، ۸ هزار کامیون کمک وارد غزه کردیم. اگر توافق جدیدی حاصل شود، میتوانیم دوباره این کار را انجام دهیم.»
اسکاو در پایان خاطرنشان کرد: «برای رساندن کمکها، باید امنیت برقرار و تمام جادهها و گذرگاهها باز شوند. یک آتشبس باید آغازی برای رسیدن به صلحی پایدار باشد.» (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که امروز فرودگاه «بنگوریون»رژیم اشغالگر را با موشک بالستیک «ذوالفقار» هدف قرار دادهاند؛ در پی این عملیات، میلیونها صهیونیست به پناهگاهها گریختند و پروازهای فرودگاه مختل شد.
در ایالتهای پنجاب و بلوچستان پاکستان، سیلابهای ناشی از بارانهای موسمی جان ۱۱ نفر را گرفت.
رژیم قاتل از شمال تا جنوب غزه، مناطق مختلفی را هدف حملات خود قرار داد. چادرها، خانهها و جمعیتهایی که در انتظار کمک بودند بمباران شدند. در این حملات که کودکان نیز در میان قربانیان هستند، ۵۳ فلسطینی به شهادت رسیدند و دهها تن دیگر زخمی شدند.
جنبش حماس اعلام کرد که با رویکردی مثبت وارد مذاکرات برای دستیابی به توافقی جامع شده و رسیدن بدون مانع کمکهای انسانی و برقراری آتشبس دائمی را از اولویتهای اصلی خود دانسته است.