تصویب اشغال کامل غزه: طرح کوچ اجباری در حال اجراست

کابینه جنگ رژیم صهیونیستی طرح حمله گستردهای را که شامل اشغال کامل نوار غزه و کوچ اجباری مردم به جنوب این منطقه است، تصویب کرد. بنیامین نتانیاهو اعلام کرد: «این بار زمینها را اشغال میکنیم و باقی میمانیم.» وزرای اشغالگر نیز خواستار تأسیس شهرکهای جدید صهیونیستی در غزه شدند.
طبق گزارش رسانههای صهیونیستی، کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در شب ۵ می، بهاتفاق آرا طرحی را تصویب کرد که شامل کنترل کامل بر غزه، جابجایی اجباری مردم به جنوب و هدایت کمکهای بشردوستانه تنها به مناطق خاص میشود.
این طرح که توسط ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش اشغالگر، ارائه شده، خواهان اشغال کامل نوار غزه و انتقال تدریجی و سازمانیافته مردم به مناطق جنوبی آن است.
نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که این طرح با عملیاتهای قبلی متفاوت است و گفت: «این بار فقط وارد نمیشویم که بیرون برویم؛ اشغال میکنیم و میمانیم.» او همچنین اشاره کرد که اجرای طرح موسوم به صلح دوران ترامپ، که هدف آن کوچ "داوطلبانه" مردم غزه است، همچنان در دستور کار قرار دارد.
گزارشها حاکی از آن است که این عملیات شامل چند مرحله خواهد بود و ممکن است ماهها طول بکشد. ابتدا اشغال زمینی در برخی مناطق گسترش خواهد یافت و سپس به سایر مناطق سرایت خواهد کرد. آغاز اجرای این طرح پس از سفر رئیسجمهور سابق آمریکا، دونالد ترامپ، به خاورمیانه صورت خواهد گرفت و تا آن زمان نیروهای ذخیره به خدمت فراخوانده شده و آماده خواهند شد.
از سوی دیگر بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، خواستار اشغال کامل غزه و ایجاد شهرکهای جدید یهودی در این منطقه شد. او گفت: «باید غزه را اشغال کنیم و در آن باقی بمانیم؛ دیگر از ورود و خروج خبری نیست. این جنگ برای پیروزی است و نباید از واژه اشغال بترسیم».
اسموتریچ همچنین مدعی شد که تمام مردم غزه باید به جنوب "خط مورگ" ـ که ماه گذشته برای جدا کردن شهر رفح از باقی نوار غزه ایجاد شد ـ منتقل شوند و تنها در آن منطقه، کمکهای انسانی محدودی ارائه شود.
در همین حال، حملات رژیم صهیونیستی که ابعاد آن به سطح نسلکشی رسیده، همچنان ادامه دارد. مراکز اسکان، بیمارستانها و مناطق مسکونی مورد هدف قرار گرفتهاند. از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تعداد شهدا به ۵۲,۵۶۷ نفر و مجروحان به ۱۱۸,۶۱۰ نفر رسیده است. گفته میشود تعداد زیادی از افراد همچنان زیر آوار ماندهاند و آمبولانسها و تیمهای امدادی قادر به دسترسی به بسیاری از مناطق نیستند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
تعداد شهدای غزه از آغاز حملات در ۷ اکتبر تاکنون به ۵۲ هزار و ۶۱۵ نفر رسیده و شمار زخمیها از ۱۱۸ هزار نفر فراتر رفته است. از اواسط ماه مارس، حملات شدت بیشتری یافتهاند.
آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی سازمان ملل (UNRWA) اعلام کرد که به دلیل ممانعت رژیم اشغالگر از عبور کمکهای بشردوستانه، بیش از ۶۶ هزار کودک در غزه با سوءتغذیه شدید مواجه هستند.
در پی حمله نیروهای اشغالگر صهیونیست به اردوگاه پناهندگان نصیرات در نوار غزه، ۹ فلسطینی به شهادت رسیدند.