پزشکیان: حمایت از مقاومت با قدرت ادامه خواهد داشت
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران در نامه ای که به حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان ارسال نمود، بیان کرد که حمایت تهران از مقاومت با قدرت ادامه خواهد داشت.
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران از سید حسن نصرالله که به علت انتخاب شدنش پیام تبریک به وی ارسال کرده بود، تشکر کرد.
نامه پزشکیان به صورت زیر می باشد:
جناب آقای سید حسن نصرالله
دبیر کل محترم حزبالله لبنان
با سلام و با تشکر فراوان، پیام ارزشمند و محبتآمیز جنابعالی در پی انتخاب اینجانب بهعنوان رئیسجمهوری اسلامی ایران را دریافت کردم.
جمهوری اسلامی ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است. حمایت از مقاومت ریشه در سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمانهای امام راحل و رهنمودهای مقام معظم رهبری دامظله العالی داشته و باقدرت تداوم خواهد داشت.
اطمینان دارم جنبشهای مقاومت در منطقه اجازه نخواهند داد این رژیم به سیاستهای جنگافروزانه و جنایتکارانه خود علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر ملتهای منطقه ادامه دهد.
از دعاهای خالصانه جنابعالی برای اینجانب سپاسگزارم و از خداوند متعال برای جنابعالی مزید عزت و سرافرازی، برای مردم لبنان سعادت و پیشرفت و برای مجاهدین قهرمان مقاومت نصرت الهی مسئلت میکنم. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در جریان یورش رژیم صهیونیستی به شهرک تقوع در کرانه باختری، «عمار یاسر محمد طعمره» نوجوان ۱۶ ساله که بر اثر تیراندازی بهشدت زخمی شده بود، در بیمارستان به شهادت رسید.
رژیم صهیونیستی در شصتوهفتمین روز از اجرای آتشبس نیز به نقضها و حملات خود علیه نوار غزه ادامه داد. در حالی که حملات هوایی به مناطق شرقی انجام شد، این حملات با آتش توپخانه و تیراندازی از دریا گسترش یافت.
تیمهای دفاع مدنی در شهر غزه موفق شدند پیکر ۱۴ شهید را از زیر آوار خانه خانواده «سالم» که در جریان حملات نیروهای اشغالگر به شهر ویران شده بود، خارج کنند.
در پی وقوع سیل در شهر ساحلی «صافی» (سَفی) در سواحل اقیانوس اطلس مراکش، شمار قربانیان به ۳۷ نفر افزایش یافت.