حزب الله به ساختمان هایی که سربازان اشغالگر مستقر شده بودند حمله کرد
حزب الله لبنان مناطقی را که سربازان اشغالگر در آن مستقر شده بودند مورد هدف قرار داد.
در بیانیه منتشر شده توسط حزب الله لبنان آمده است که دو ساختمانی را که سربازان اشغالگر مستقر شدند مورد هدف قرار دادند.
حزب الله با اشاره به اینکه در این عملیات اصابت کامل صورت گرفته است، بیان کرد که در میان اشغالگران کشته و مجروحین هستند.
در بیانیه دیگر حزب الله آمده است که ساختمانی در منطقه مسکونی یارون که سربازان اشغالگر استفاده می کردند با سلاح های مناسب مورد هدف قرار گرفته و منجر به کشته و زخمی شدن اشغالگران شده است.
حزب الله لبنان تاکید کرد که این دو حمله در حمایت از مقاومت غزه و در پاسخ به حمله اشغالگران به غیرنظامیان در لبنان صورت گرفته است. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
مؤسسه امور اسرای فلسطینی اعلام کرد که شمار اسرای فلسطینی در زندانهای رژیم اشغالگر به ۹ هزار و ۳۰۰ نفر رسیده است.
در پی غرق شدن قایقی که مهاجران غیرقانونی را در سواحل جزیره کرت یونان حمل میکرد، ۱۴ نفر جان خود را از دست دادند.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در پی حملات ارتش اشغالگر به نوار غزه، شمار شهدا طی ۲۴ ساعت گذشته با افزوده شدن ۲ نفر دیگر به ۷۰ هزار و ۶۶۷ نفر رسیده است.
فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد (آنروا)، اظهار داشت که ورود با زور رژیم اشغالگر به مقر آنروا در قدس شرقی و پایین کشیدن پرچم سازمان ملل، نقض امتیازات و مصونیتهای سازمان ملل متحد است.