در غزه 60 روزنامه نگار کشته شد

از آغاز حملات رژیم اشغالگر صهیونیستی در 7 اکتبر تاکنون 60 روزنامه نگار در غزه به قتل رسید.
دفتر رسانهای حکومت غزه اعلام کرد که از آغاز حملات رژیم صهیونیستی در 7 اکتبر تاکنون 60 روزنامه نگاری که 4 نفرشان زن بودند در غزه به قتل رسیدند.
در این بیانیه آمده است که برخی از روزنامهنگاران با موشکهای ارتش رژیم صهیونیستی کشته شده و برخی نیز با خراب شدن خانههایشان در حملات هوایی به همراه خانوادهاشان جان خود را از دست دادند.
گفتنی است که بیشتر روزنامهنگاران غزه در معرض حمله، هشدار، حمله سایبری، کشته شدن افراد خانوادهاشان قرار می گیرند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
تعداد قربانیان حادثه فروریزی ساختمان در پاکستان به ۲۷ نفر افزایش یافت.
تعداد شهدای حملات اشغالگران به نوار غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون با افزایش ۸۰ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، به ۵۷ هزار و ۴۱۸ نفر رسید
در پی وقوع سیلاب شدید در مرکز ایالت تگزاس، شمار جانباختگان به ۵۱ نفر افزایش یافت و مقامات محلی اعلام کردند که دهها نفر همچنان مفقود هستند.
برنامه جهانی غذا (WFP) خواستار باز شدن مسیرهای امنتر برای دسترسی به ساکنان شمال، مرکز و جنوب نوار غزه شد.