Döviz kurları haftaya nasıl başladı?
Dolar/TL, 13 Ocak sabahında 35,40 civarında işlem görüyor. Euro/TL ise 36,30 seviyesinde el değiştiriyor.
Dolar yeni haftaya yükseliş, Euro ise düşüşle başladı.
Dolar, bugün 35,40 TL bandının hemen üzerinde hareket ediyor
Spot piyasada dolar/TL alış fiyatı 35,41 lira, satış fiyatı 35,42 lira seviyesinden işlem görüyor.
Euro/TL ise aynı dakikalarda 36,32 lira alış fiyatı, 36,33 lira satış fiyatıyla el değiştiriyor.
Euro/dolar paritesi ise 1,0212 seviyesinde yer alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu kapsamında bu ay 9 bin 200 gence toplam 1 milyar 52 milyon lira ödeme yapıldığını açıkladı.
Türkiye'nin yaprak sarma ihracatı ilk beş ayda yüzde 36 artarak 13 milyon dolara yükselirken, ihracatın yüzde 80'i Ege Bölgesi'nden gerçekleştirildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK prim borçlarının tecil ve taksitlendirilmesine yönelik yeni düzenlemelerle işverenlere önemli kolaylıklar sağlandığını açıkladı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Çeltik Ekimi Kanunu'nda yapılan değişiklikle çeltik üretiminin önündeki önemli engellerden birinin kaldırıldığını ve ekim alanlarının genişletilmesinin önünün açıldığını açıkladı.