YÖKDİL başvuruları başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 16 Şubat'ta yapılacak 2025-YÖKDİL/1 başvuruları başladı.
2025 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2025-YÖKDİL/1), 16 Şubat 2025 tarihinde uygulanacak.
Sınava başvurular, 3-9 Ocak arasında yapılacak.
Adaylar, başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla yapabilecekleri gibi ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan da yapabilecek.
Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi, ilgili sınavın kılavuzunda yer alıyor.
Adaylar kılavuza ÖSYM'nin sitesinden erişebiliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde “Okulumla Sosyalleşiyorum” projesi kapsamında öğrenciler, sınıfta öğrendiklerini doğayla iç içe bir ortamda pekiştirerek hem eğlendi hem öğrendi.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2025/6) bugün Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'da gerçekleştirilecek.
KPSS-2025/4 kapsamında Sağlık Bakanlığı’na sözleşmeli sağlık personeli alımı için tercih işlemleri başladı. Adaylar tercihlerini 8 Mayıs saat 23.59’a kadar yapabilecek.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Türkiye finalinde gençlerle bir araya geldi. Bakan Tekin, yarışmanın gençlerin hem kültürel hem inançsal gelişimi için önem taşıdığını vurguladı.