Vietnam'da şiddetli yağışlar sele yol açtı: 10 ölü, 4 kayıp
Vietnam'ın orta kesimlerinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel ve heyelanlar nedeniyle en az 10 kişi hayatını kaybetti, kayıp 4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
Yerel yetkililerin açıklamalarına göre, Vietnam'ın liman kenti Danang'da sel nedeniyle 6 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.
4 kişinin hala kayıp olduğu kentte, çok sayıda evin yanı sıra mahsuller ve binlerce hayvan selden etkilendi.
Hue kentinde de 1 kişi sel nedeniyle hayatını kaybederken, 5 yaşındaki bir kız çocuğu kayboldu.
Quang Ngai eyaletinde ise 120'den fazla heyelan meydana gelirken, en az 3 kişi hayatını kaybetti.
Sel ve heyelanlar nedeniyle bazı yollar kapandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Brezilya'da, Rio de Janeiro'nun merkezindeki Providência favelasında (gecekondu mahallesi) uyuşturucu kartellerine yönelik düzenlenen operasyonda ölü sayısı artıyor.
Batı Şeria'da siyonist çetelerin saldırıları her geçen gün artarak devam ederken, Filistin topraklarını gasbeden işgalciler, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde Filistinli çiftçilerin zeytin hasadına engel oluyor.
Fransa'nın güneyindeki Dordogne vilayetinde çiftçiler, hükümetin tarım politikasını protesto etmek için devlet binalarının önüne gübre döktü.
İşgal ordusu, Gazze'nin kuzeyini hava saldırısıyla hedef aldı. Saldırılarda 2 sivil şehit oldu.