Soçi’ye İHA saldırısı: Petrol deposunda yangın çıktı
Rusya'nın Krasnodar Bölgesi Operasyonel Merkezi, Soçi'ye düzenlenen İHA saldırısında bazı binaların hasar gördüğünü ve bir petrol deposunda yangın çıktığını açıkladı.
Krasnodar Bölgesi Operasyonel Merkezinden yapılan açıklamada, Soçi kentine yönelik İHA saldırısı gerçekleştirildiği bildirildi.
Saldırı nedeniyle birkaç binanın hasar gördüğü belirtilen açıklamada, petrol deposunda da yangın çıktığı kaydedildi. Yangına müdahale etmek ve olayın etkilerini gidermek amacıyla acil servis ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.
Rusya Savunma Bakanlığı ise gece saatlerinde Ukrayna'ya ait 490 İHA'nın ülkenin çeşitli bölgelerinde imha edildiğini açıkladı.
Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin de başkente doğru ilerleyen yaklaşık 40 İHA'nın etkisiz hale getirildiğini bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Trump yönetiminin tartışmalı sınır dışı politikası, göçmenleri ülkeden çıkarmanın ötesine geçerek üçüncü ülkelerin kapısını çalmaya devam ediyor.
Gazze Şeridi'ne yönelik siyonist saldırılarda şehit sayısı 73 bin 658'e, yaralı sayısı ise 174 bin 622'ye yükseldi.
Afganistan'ın kuzeyinde zehirli gaz solumaları sonucu 4 madenci hayatını kaybetti.
ABD’nin işgalci siyonist rejim Büyükelçisi Mike Huckabee, işgal altındaki Batı Şeria’da Filistinlilere yönelik saldırılarıyla gündeme gelen işgalci siyonist rejimli yerleşimcileri sert sözlerle eleştirerek, bu kişilerin eylemlerinin yalnızca "suç" olarak değerlendirilemeyeceğini, "terör eylemi" niteliği taşıdığını söyledi.