Nezzal: Facebook ve Twitter işgal rejiminin elinde bir oyuncağa dönüştü

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın Filistin dışındaki Başkan Yardımcısı Muhammed Nezzal, Facebook ve Twitter'ın işgal rejiminin elinde bir oyuncağa dönüştüğünü ifade etti.
Sosyal paylaşım siteleri olan Facebook'un ardından Twitter'ın da Filistin direnişini destekleyen onlarca kişinin hesaplarını kapatması tepkilere neden oldu.
Hamas'ın Filistin dışındaki Başkan Yardımcısı Muhammed Nezzal, sosyal paylaşım sitelerinin, direnişi destekleyen Filistin sayfalarını kapatmasının işgal rejiminin diktelerine boyun eğmek olduğunu söyledi.
Nezzal, Twitter'ın kendisine ait hesabın yanında Filistin direnişini destekleyen onlarca kişinin hesaplarını kapatmasını kınadı.
Daha önce Facebook yönetiminin, işgal rejiminin baskılarına boyun eğdiğine dikkat çeken Nezzal, Facebook ve Twitter'ın işgal rejiminin elinde bir oyuncağa dönüştüğünü ifade etti.
Nezzal, her iki sosyal paylaşım sitesinin de işgal rejiminin taleplerine boyun eğerek düşünce özgürlüğünü ve mazlumlara yardımı görmezden geldiğini belirtti.
Hamas lideri, Filistinli, Arap ve Müslüman şahsiyetler arasında geniş kapsamlı bir anlaşma sağlanarak Facebook ve Twitter'ın boykot edilmesini ve her iki sitede de paylaşım yapılmamasını istedi.
İşgal rejimi yanlısı politikaları benimseyen ve Filistin davasını destekleyen içeriklere adeta savaş açan sosyal paylaşım siteleri, son günlerde Filistin direnişini destekleyen ve işgal rejimini eleştiren hesapları ve sayfaları kapatmaya başladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin İran'a başlattığı saldırılarla başlayan çatışmalarda, Tahran başta olmak üzere birçok kritik noktayı hedef alan siyonist rejim, gözünü Hürmüz Boğazı'na saldırdı.
ABD'nin North Dakota eyaletinde etkili olan kasırga nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Çin, Sichuan eyaletindeki Xichang Uydu Fırlatma Merkezi’nden uzaya yeni bir uydu gönderdi.
Rusya, Ukrayna'nın askeri havalimanı altyapısı ile yakıt ve enerji tesisine yönelik yüksek hassasiyetli silah ve insansız hava araçları ile saldırı düzenlediklerini açıkladı.