İspanya'da elektrik kesintileri nedeniyle 5 kişi öldü
İspanya'da meydana gelen geniş çaplı elektrik kesintileri nedeniyle meydana gelen üç ayrı olayda 5 kişi hayatını kaybetti.
Elektrik kesintisiyle bağlantılı olarak İspanya'da en az 5 kişi hayatını kaybetti.
Üç ayrı olayda ölenlerden biri, Galiçya'nın Taboandela kasabasında yaşayan yaşlı bir çift ve oğulları.
Diğer iki vakada ise Valensiya eyaletinde 46 yaşında bir kadın ve Madrid'in güneyinde bir bölgede başka bir kadın hayatını kaybetti.
Taboandela'daki kazayla ilgili olarak, dün sabah ölü bulunan ebeveynler ve oğullarının ölümleri yetkililer tarafından arızalı bir jeneratörle bağlantılı olabilecek karbon monoksit solunmasına bağlanıyor.
İkinci olay ise sağlık sorunları olan bir kadınla ilgili. Valensiya'nın Algira kasabasında yaşayan kadının, kullandığı oksijen makinesinin elektrik kesintisi nedeniyle çalışmayı durdurması üzerine hayatını kaybettiği bildirildi.
Madrid'in Carabanchel bölgesinde meydana gelen üçüncü bir olayda, 56 yaşındaki bir kadının bir mumun neden olduğu yangın nedeniyle öldüğü kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS liderlerinden Usame Hamdan, önümüzdeki dönemin hareketin gücünün ve örgütsel yapısının sağlamlığının boyutunu ortaya çıkaracağını söyledi.
AB Konseyi, Belaruslu kişi, kuruluş ve varlıkların yaptırım listesine alınması için yeni kriterler getirdiğini duyurdu.
Çekya Cumhurbaşkanı, Andrej Babiš başkanlığındaki hükümeti onayladı.
Malezya, internet mesajlaşma ve sosyal medya hizmet sağlayıcılarının 2026'da kayıtlı sayılmasını zorunlu hale getirecek.