İspanya Başbakanı Sanchez, Türkiye'ye geliyor

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Cuma günü Türkiye'ye gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelecek.
İspanyol basının bildirdiğine göre İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere cuma günü Türkiye'ye gelecek.
El Pais gazetesi, görüşmenin merkezinde işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarının yer alacağını duyurdu.
La Moncloa'ya göre de Sanchez Türkiye'ye "karşılıklı çıkarları ilgilendiren ikili meselelerin yanı sıra güncel bölgesel ve uluslararası konuları ve Gazze'deki durumu ele almak amacıyla geliyor.
Habre göre Başbakan Sanchez, giderek daha fazla anlaşmazlık yaşadığı işgal rejimi hükümetine karşı ittifaklarını güçlendirmeye çalışıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya-Ukrayna savaşının ardından Almanya'da tehdit algısı değişirken, Berlin Senatosu, olası askeri saldırı senaryolarına karşı başkentteki hastanelerin hazırlıklı olmasını amaçlayan yeni bir sivil savunma planı geliştirdi.
Polonya Dışişleri Bakanlığı, Macaristan'ın Marcin Romanowski'ye siyasi sığınma hakkı vermesinden dolayı ülkenin büyükelçisini resmen geri çağırdığını doğruladı.
ABD'de et yiyen bakteri olarak bilinen Vibrio vulnificus nedeniyle 4 ölüm vakası kayıtlara geçti.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin yeni başbakan olarak belirlediği Yulia Svyrydenko, parlamentodan onayı aldı.