İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem
İran'ın Huzistan eyaletine bağlı Endimeşk kentinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İran Ulusal Sismoloji Merkezi, merkez üssü Endimeşk olan 5,4 büyüklüğündeki deprem meydana geldiğini açıkladı.
Deprem, yerin 15 kilometre derinliğinde kaydedildi.
Endimeşk Kriz Yönetimi Merkezi, şu ana kadar herhangi bir hasar bildirilmediğini belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed El Şara, ABD'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirmek üzere başkent Washington’a ulaştı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Dr. Tevfik er-Rabia ile 2026 yılı hac protokolünü imzaladı.
İran Dışişleri Bakanı Seyyid Abbas Erakçi ile, Pakistanlı mevkidaşıyla yaptığı görüşmede Pakistan ile Afganistan arasındaki ihtilafın çözümüne yardımcı olmaya hazır olduklarını ifade etti.
Filipinler'de yaklaşan tayfun nedeniyle yaklaşık bir milyon kişi tahliye edildi.