Hizbullah, siyonist rejim ordu üssüne saldırdı

Hizbullah, siyonist rejimin işgali altında bulunan sınır bölgesi Celile'de yer alan askeri üsse saldırı düzenlediğini açıkladı.
Hizbullah'ın resmi Telegram hesabından yapılan açıklamada, işgalcilerin Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırılara misilleme yapıldığı ifade edildi.
Açıklamada, siyonist rejim sözde ordusunun işgali altında bulunan kuzeydeki Celile'de yer alan Gatun kışlasındaki 146'ıncı Tugayın "onlarca katyuşa füzesiyle tam isabet vurulduğu" kaydedildi.
İşgal rejiminden yapılan açıklamada ise Lübnan'ın güneyinden Kabri bölgesine yönelik 30 katyuşa füzesinin fırlatıldığı, herhangi bir ölümün yaşanmadığı iddia edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rotasom ve Çin Ulusal Nükleer Şirketi (CNNC) arasında stratejik ortaklıklar ve karşılıklı yarar sağlayan iş birliğinin geliştirilmesi konularında mutabakat zaptı imzalandı.
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in Suudi Arabistan'a düzenlediği resmi ziyaret sırasında Pakistan ve Suudi Arabistan arasında Stratejik Karşılıklı Savunma Anlaşması imzalandı.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırıları nedeniyle Gazze'de son iki günde 40 binden fazla kişinin zorla yerinden edildiğini bildirdi.
İşgal ordusuna ait bir insansız hava aracının (İHA), Lübnan'ın doğusundaki Baalbek kentinde bir aracı hedef alması sonucu iki sivilin şehit olduğu belirtildi.