Hindistan'da şiddetli yağış ve toz fırtınası: 4 ölü

Hindistan'ın Delhi Ulusal Başkent Bölgesi'nde etkili olan şiddetli yağış, rüzgâr ve toz fırtınaları nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Yetkililer, Delhi Ulusal Başkent Bölgesi'nde etkili olan şiddetli yağış, rüzgar ve toz fırtınalarında ilk belirlemelere göre 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle ağaçların devrildiği ve bazı yolların kapandığı, tren seferlerinin de aksadığı belirtildi.
Meteoroloji Dairesi (IMD) yetkilileri, olumsuz hava koşullarının bazı bölgelerde devam etmesinin beklendiği uyarısı yaptı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Chicago'da 2023 yılında 6 yaşındaki Filistin kökenli Amerikalı Wadea Al-Fayoume'yi 26 bıçak darbesiyle katleden ve annesini ağır yaralayan 73 yaşındaki Joseph Czuba, 53 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Siyonist rejim, Şam, Hama, Lazkiye ve Dera dahil olmak üzere Suriye'nin dört bir yanını hedef aldı; 20'den fazla hava saldırısı düzenlendi. Saldırıların 2025'in en şiddetlisi olduğu açıklandı.
ABD Savunma Güvenlik ve İşbirliği Ajansı, Ukrayna'ya 310 milyon dolarlık F-16 eğitim ve destek paketinin satışı yapılacağını duyurdu.
Almanya'nın Stuttgart kentinde bir aracın kalabalığın içine dalması sonucu en az 3 kişinin yaralandığı bildirildi.