Gece Gazze'ye girmeye çalışan işgal rejimi büyük kayıplar verdi
Ablukaya aldığı Gazze'ye havadan, denizden ve karadan saldıran işgal rejimi, gece saatlerinde karadan girmeye çalıştığı Gazze'ye büyük kayıplar vererek geri kaçtı.
İşgal rejiminin sözde üst düzey bir subayının işgal medyasına verdiği bir demeçte, Gazze çevresindeki yerleşim birimlerine gelen bir taburun, büyük kayıplar verdiğini söyledi.
Direniş mücahidlerine karşı kayıplar veren işgal rejimi, "Birliklerimiz sınırlı ve kısa süreli operasyon düzenleyerek geri çekildi." açıklamalarıyla hezimetlerini örtbas etmeye çalıştığı şeklinde yorumlandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ülkesinin hava savunma sistemini ABD yapımı Patriot' hava savunma sistemleriyle güçlendirdiklerini duyurdu.
Afganistan’ın kuzeyinde 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Siyonist işgalcilerin 10 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde ateşkesi 194 kere ihlal ettiği ayrıca yardım, ilaç ve tıbbi malzeme tır'larının girişine izin vermediği ve hastaların çıkışı için Refah Sınır Kapısı'nı açmadığı bildirildi.
HAMAS'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşması kapsamında, siyonist esirlere ait 3 cesedi daha Uluslararası Kızılhaç Örgütü (ICRC) heyetine teslim etti.