Galler'de tren kazası: 1 ölü, 15 yaralı

Galler'de iki trenin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi ise yaralandı.
Galler'in Llanbrynmair bölgesinde iki yolcu treni çarpıştı.
İngiliz Ulaştırma Polisi (BTP), kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını duyurdu.
Kazanın nedeni henüz bilinmiyor.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin İran'daki nükleer tesisleri vurmak için ciddi hazırlık yaptığı bildirildi. Trump yönetiminin ise Tahran'la yeni bir anlaşma peşinde olduğu dönemde bölgede geniş çaplı bir savaşın çıkmasından endişe ettiği aktarıldı.
Sudanlı yetkililer Port Sudan'daki İHA saldırılarının BAE'ye ait bir askeri üsten, BAE savaş gemilerinin desteğiyle Kızıldeniz'de gerçekleştirildiğini ileri sürdü
ABD BaşkanI Donald Trump, gelecekteki " Altın Kubbe" füze savunma programı için düşündüğü konsepti kamuoyuyla paylaştı. Trump’ın öngördüğü sistem, ilk kez ABD silahlarını uzaya yerleştirecek çok katmanlı ve 175 milyar dolarlık bir savunma ağı olacak.
Avrupa Birliği dışişleri bakanlarının çoğunluğu, Hollanda'nın, işgalci rejimin Gazze'deki saldırıları nedeniyle AB ile ilişkilerinin gözden geçirilmesi önerisini destekledi.