Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eymen es-Safedi'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi ile görüştü.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabulde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da yer aldı.
Objektiflere poz veren ikili, ardından basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yemen Ensarullah Hareketi lideri Abdulmelik El-Husi, Filistin'e desteğin süreceğini ve işgal rejiminin deniz ulaşımını Kızıldeniz'de engelleyeceklerini açıkladı.
İşgalci ABD Başkanı Donald Trump'ın, siyonist rejim sözde başbakanı Netanyahu'nun yargı sürecinin sona erdirilmesi çağrısı, Gazze'deki soykırımı bitirmek için yürütülen kapsamlı diplomatik hareketin bir parçası olduğu öne sürüldü.
AB Konseyi, Gazze'deki insani felakete dikkat çekerek siyonist rejime ablukayı kaldırma ve uluslararası hukuka tam uyum çağrısında bulundu. Temmuz ayında işgal rejiminin AB Ortaklık Anlaşması'na uyumu gözden geçirilecek.
Güney Afrika'nın Doğu Cape eyaletinde meydana gelen şiddetli yağışlar ve kar fırtınaları sonucu 101 kişi hayatını kaybetti.