Brezilya'da yolcu otobüsü devrildi: 10 ölü
Brezilya'nın Rio de Janeiro eyaletinde, Petropolis kenti yakınlarında turistleri taşıyan bir yolcu otobüsünün dağ yolunda devrilmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybetti.
Brezlya'nın güneydoğusundaki Rio de Janeiro eyaletinde turistleri taşıyan bir yolcu otobüsünün dağ yolunda devrilmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybetti.
Rio de Janeiro eyalet itfaiyesinden yapılan açıklamaya göre, Petropolis kenti yakınlarındaki dağlık yolda seyir halinde olan ve turistleri taşıyan otobüs devrildi.
Olay yerine ulaşan ekipler ilk etapta 8 kişinin hayatını kaybettiğini belirlerken, hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'sinin daha müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.
Brezilya Federal Karayolu Polisi, otobüsün komşu Minas Gerais eyaletinin başkenti Belo Horizonte'den yola çıktığını ve Rio de Janeiro kentindeki plajlara doğru ilerlediğini aktardı.
Kaza nedeniyle yaklaşık 4 saat trafiğe kapatılan yol yeniden ulaşıma açılırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin Hawaii eyaletinde etkili olan Lala Kasırgası'nın Büyük Ada'nın yakınından geçmesinin ardından 180 binden fazla elektrik abonesi enerjisiz kaldı. Kasırga, daha sonra tropikal fırtına seviyesine geriledi.
ABD Başkanı Donald Trump, Hürmüz Boğazı'ndaki askeri ve ticari faaliyetlerin engellenmesi halinde Umman'ı hedef alacaklarını açıkladı.
Myanmar'da askeri yönetimin eski lideri ve nisan ayında cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan Min Aung Hlaing, göreve gelmesinin ardından Rusya'ya ilk resmi ziyaretini gerçekleştirmek üzere bugün Moskova'ya hareket etti.
Irak'ın petrol ihracatını Suriye üzerinden Akdeniz'e taşımayı amaçlayan yeni boru hattı projesinin 15 milyar dolardan fazlaya mal olması ve dört yıl sürmesi bekleniyor.