Bakan Fidan, ABD Ankara Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi, Suriye ve Irak Özel Temsilcisi Tom Barrack'ı Ankara’da kabul etti.
NATO Zirvesi öncesi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi, Suriye ve Irak Özel Temsilcisi Tom Barrack'ı Ankara’da kabul etti.
O görüşmeye dair bir fotoğraf da paylaşıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze Şeridi'nden 17 esirin, işgal yetkilileri tarafından serbest bırakıldığı bildirildi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuveyt Dışişleri Bakanı Cerrah Cabir el-Ahmed es-Sabah ile bir araya geldi.
Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel, toprak kayması ve bina çökmelerinde 19 kişi hayatını kaybetti.
Arnavutluk’ta Trump bağlantılı turizm projesine karşı başlayan gösteriler büyüyerek devam ediyor. Gösterilerin 35. gününde, ellerinde flamingo maketleri ile on binlerce kişi sokaklara döküldü.