Azerbaycan ile Ermenistan dışişleri bakanları bir araya gelecek

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan, 10 Mayıs'ta Kazakistan'ın Almatı şehrinde bir araya gelecek.
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ayhan Hacızade, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, "Daha önce varılan mutabakata uygun olarak Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan arasında 10 Mayıs 2024'te Almatı'da görüşmeler yapılacak." ifadesini kullandı.
Görüşmenin, iki ülke arasında devam eden barış anlaşması görüşmeleri kapsamında gerçekleştirileceği belirtildi.
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, "Bu ateşkes kırılgan ve nedeni de açık. Çünkü oldukça kötü bir geçmişe sahip bu rejimden gelen hiçbir ateşkese güvenilemez. Eğer ateşkes ihlal edilirse karşılık vermeye hazırız" dedi.
İngiltere, uzun süredir yürütülen siber faaliyetleri nedeniyle Rus Askeri İstihbarat Servisi'ne (GRU) bağlı üç birim ve 18 askeri istihbarat görevlisine yaptırım uyguladığını duyurdu.
Siyonist işgalcilerin Gazze Şeridi'nde, sözde yardım dağıtım noktaları ve sivillerin kaldığı çadırlar hedef aldığı saldırılarda, 89 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
Pakistan'da haziran ayının sonlarında başlayan muson yağmurlarının yol açtığı sel ve toprak kaymaları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 202'ye yükseldi, 600'den fazla kişi de yaralandı.