Almanya’da küçük bir uçak tarlaya düştü: 2 ölü
Almanya’da, küçük bir uçağın tarlaya düşmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
Hessen Eyaleti Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, küçük bir uçağın Pohlheim beldesinin Watzenborn-Steinberg bölgesinde düştüğü belirtildi
Uçağın düştüğü ihbarının ardından bölgeye itfaiye ve polis ekiplerinin ulaştığı belirtilen açıklamada, uçaktaki iki kişinin ağır yaralı enkazdan kurtarıldığı ve hemen hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Açıklamada, iki yaralının tüm çabalara rağmen hastanede hayatlarını kaybettikleri ifade edildi.
Uçağın bir tahıl tarlasına düştüğü bu nedenle enkazının yerleşim bölgesi için bir tehdit oluşturmadığı kaydedildi.
Kazanın nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hindistan'da şişirilen lastik aniden patladı, üzerindeki ve çevresindeki kişiler havaya uçtu. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı
Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, 'MV Hondius' adlı yolcu gemisinde başlayan hantavirüs salgınında vaka sayısının sabit kaldığını belirterek, salgının sona ermek üzere olduğunu açıkladı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile barış görüşmelerine yeniden başlamaya hazır olduklarını açıklayarak 2022 yılında İstanbul'da gerçekleştirilen müzakereleri adres gösterdi.