Ağrı'daki kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı

Ağrı'nın Tutak ilçesinde tır ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu çıkan yangında 7 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 11 kişi yaralandı.
Kaza, Tutak ilçesinde 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yolcu otobüsü devrilirken her iki araçta da yangın çıktı.
Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kazada şu ana kadar 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Erdoğan, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise trafik kazasında 2'si ağır, 11 kişinin yaralandığını bildirdi.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çin Devlet Başkanı Şi Jinping ile ABD Başkanı Donald Trump, bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
ABD Savunma Bakanlığı, USS Harry S. Truman uçak gemisine bağlı 3 savaş uçağının kaybolması ve yaşanan deniz kazası nedeniyle soruşturma başlattı. Pentagon ayrıca, Ensarullah'ın Kızıldeniz'de Amerikan donanmasına karşı yürüttüğü etkili operasyonları da mercek altına aldı.
Batı Avustralya'nın (WA) başkenti Perth, bir yayanın kaza sonucu ölümünün ardından e-scooter kiralamayı süresiz olarak askıya aldı.
Özgürlük Filosu "Madeleine" gemisindeki aktivistlerin, Gazze sahillerine yaklaşmamaları yönünde doğrudan işgalciler tarafından tehdit edildiği, emirlere uyulmaması halinde geminin ele geçirileceği belirtildi.